Artikel

EAT-køkkenet

  • Personale i EAT
EAT-køkkenet laver mad til Københavns kommunes mange skoleelever. EAT leverer dagligt mellem 6000 -7500 portioner mad.

Skoleelever i København skal hver dag have mulighed for velsmagende, varieret og ernæringsmæssig sund mad, maden giver god energi til skoledagen.

EAT Skolemad har samlet ca. 60 ansatte af 12 forskellige nationaliteter. Alle med stort engagement og faglig stolthed.

I EAT køkkenet er ca. 30 ansatte. I køkkenet har vi desuden ernæringsassistentelever, bagerelev og studerende i korte og længere praktikker.

I EAT skoleboderne har vi ca. 30 ansatte incl. et tilhørende vikarkorps, og tilkaldevikarer.

EAT køkkenet leverer mad til 46 skoler, hvor der er personale til at modtage, videre forarbejde og serverer maden sammen med skoleelever. Her sætter vi særligt fokus på maddannelse og læring.

EAT-køkken er et stort produktionskøkken, med stor maskinkapacitet. Gryderne rummer op til 500 liter. Vi har 6 store ovne, der svarer til 42 husholdningsovne, 3 kæmpe kippander, hvor der på en dag, kan steges 10.000 fiskefrikadeller og en tunnelopvaskemaskine der er 7 meter lang. Det giver et billede af, hvor stort EAT er.

Læs mere om vores  idégrundlag og tanker omkring EAT.

Læs mere om vores ernæringskoncept, som viser at vi har stort fokus på at tilgodese så mange behov som muligt.