Artikel

EAT-køkkenet

  • Personale i EAT
EAT-køkkenet laver mad til Københavns kommunes mange skoleelever. EAT leverer dagligt mellem 6000 -7500 portioner mad.

Skoleelever i København har hver dag mulighed for at spise et velsmagende og ernæringsmæssigt sundt måltid. Maden er varieret og giver god energi til skoledagen.

EAT Skolemad har ca. 60 ansatte af 12 forskellige nationaliteter. Alle med stort engagement og faglig stolthed.

I EAT køkkenet er der ca. 30 ansatte. I køkkenet har vi desuden ernæringsassistentelever, en bagerelev og studerende i korte og længere praktikker.

I EAT skoleboderne har vi ca. 30 ansatte incl. et vikarkorps.

EAT køkkenet leverer mad til 46 skoler, hvor der er personale til at modtage, videreforarbejde og servere maden, sammen med skoleelever, et "EAT Crew" 

I EAT-boden har vi særligt fokus på maddannelse og læring.

EAT-køkkenet er et forholdsvist lille køkken, med stor produktionskapacitet. Der er gryder som rummer op til 500 liter,  6 store ovne, der svarer til 42 husholdningsovne, 3 kæmpe kippander, hvor der på en dag, kan steges 10.000 fiskefrikadeller og en tunnelopvaskemaskine der er 7 meter lang. Det giver et billede af, hvor stort EAT er.

Læs mere om vores  idégrundlag og tanker omkring EAT.

Læs mere om vores ernæringskoncept, som viser at vi har stort fokus på at tilgodese så mange behov som muligt.