Menu - uge 1

Ugens menuer

Vintermenu - kalender-uge 1, 5, 10 og 14

Mandag

DIS:  Chili con carne med tempæh, ris og nachos.

 

DAT: Græskarsuppe med grøn olie og ristede græskarkerner. Hertil græskarbolle

Tirsdag

DIS:  Nordafrikansk kylling med efterårsgrønt, kanel, appelsin og kartofler. Hertil fladbrød.

 

DAT: Gulerodsdeller med pastasalat og thousand island-dressing.

Onsdag

DIS:  Asiatisk inspireret strandkrabbesuppe med kokosmælk og fiskeboller. Hertil panna cotta med bærkompot.

 

DAT: Grøntsagslasagne med sort bønnesalat. Hertil frisk frugt.

Torsdag

DIS:  Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter og gulerødder.

 

DAT: Æggekage med svampe og rød peber. Hertil marinerede rodfrugter, bolle og frugt.

Fredag

DIS:  Forloren hare af gris og krondyr, tyttebær, pastinak, kartofler og sauce.

 

DAT: Thaisuppe med fyld af ris og grøntsager. Serveres med ølandsbolle.