Menu uge 49

Hold øje med særmenuerne i december

Vintermenu - uge 49

Mandag d. 6. december

DIS:  Boller i karry (kalv) med ris pilaw.

 

DAT: Sandwich med mozzarella, tomatchutney og pesto med græskarkerner. 

Tirsdag d. 7. december

DIS:  Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita.

 

DAT: Blød taco med stegte svampe med quinoa, mexicansk coleslaw, majs og snackpeber.

Onsdag d. 8. december

Særmenu: 

Risengrød med smør og kanelsukker. Klementin.

Torsdag 9. december

DIS:  Kyllingeburger med tomatchutney, stegte kartofler og urtedressing.

 

DAT: Bagt mos med ristede rodfrugter, bønnedip og hørfrøbolle.

Fredag 10. december

DIS:  Bagt torsk a la nytår. Rugbrødscrumble, mild peberrodscreme, rødbede, æg og ærtepuré. Hertil frugt.

DAT: Grøntsagsbolognese med pastaskruer og ristede hasselnødder. Hertil frugt.