Menu uge 50

Hold øje med særmenuerne i december

Vintermenu - uge 50

Mandag d. 13. december

DIS:  Sandwich med kylling-karrysalat, æbler, råsyltet kål og cherrytomater.

 

DAT: Tomatsuppe og minipizza med pesto og mozzarella.

Tirsdag d. 14. december

DIS:  Sushi bowl. Ris, bagt laks, edamamebønner og gomadressing. Hertil frugt.

 

DAT: Quinoaburger med misomayonnaise, agurkesalat og råkost.

Onsdag d. 15. december

Særmenu:

DIS:  Andeburger med marineret rødkål med æbler og dijon-mayonnaise. Klementin og honningkagehjerte.

DAT: Risengrød med smør og kanelsukker. Klementin og honningkagehjerte.

Torsdag d. 16. december

DIS:  Vildtgryde med bacon (gris), hertil rodfrugtmos, tyttebær, hasselnødder og hvidkålssalat.

 

DAT: Falafel i pitabrød med tzatziki og råsyltet spidskål.

Fredag d. 17. december

DIS:  Blød taco med pulled chicken, mexicansk coleslaw og majs. Hertil frugt.

 

DAT: Rødbede-quinoadeller, stegte kartofler, gulerodsstave og romescosauce.