Artikel

Skolemad med tilskud

Familier med lav indkomst kan søge om tilskud til skolemaden, sådan at der kun betales mellem 0 og 17 kr. for maden pr. barn.

Tilskudsordningen gælder på alle skoler med madordning - også madskoler.

Man kan få et ansøgningsskema på skolens kontor, men det er også muligt at sende en digital ansøgning ved brug af NemID.

Hvis du allerede har tilskud til skolemaden, skal du IKKE søge igen ved nyt skoleår. Kun hvis din indkomst har ændret sig.

Sådan ansøger du digitalt:

Find EAT-kontonummer frem for hvert barn. På madskolerne er det barnets 'skolemadskonto' du skal bruge.
Hvis dit barn ikke allerede har oprettet en EAT-konto, kan du selv oprette en konto her eller få hjælp på skolens kontor. 
Det er gratis at oprette en EAT-konto

Du kan søge tilskud til flere børn på det samme skema 

Find dit nøglekort frem til NemID 

Søg om tilskud til skolemad

Det er Børne- og Ungdomsforvaltningen der behandler ansøgningen. 

Når ansøgningen er behandlet, får du svar fra Københavns Kommune i din e-boks.

Hvis du har fået tilskud, kan du herefter købe skolemad til nedsat pris.

OBS! Der bliver ikke behandlet ansøgninger i uge 27-31. Efter sommerferien behandler vi de indkomne ansøgninger hurtigst muligt.

Afgørelsesgrundlag

Tilskuddet gives på baggrund af det antal personer, der er i hjemmet og den årlige husstandsindkomst ud fra sidst afsluttede kalenderår. Indkomstgrænserne er baseret på OECD's fattigdomsgrænse.

I ansøgningen skal du oplyse CPR-numre og antal personer i hjemmet. Vi bruger kun oplysningerne i vores behandling af de indkomne ansøgninger, hvor cpr-numre slås op i indkomstregistret. Oplysningerne registreres ikke på anden måde. De behandles fortroligt og oplyses ikke til andre. Vær opmærksom på at udfylde alle rubrikker, så ansøgningen kan behandles bedst muligt.

Her kan du se indkomstgrænserne for tilskud til skolemaden: