Ugens menu hos EAT

DIS og DAT er dagens frokostmenuer i EAT. Portionerne er lige store og næringsindholdet er ens. DAT-menuen er altid vegetarisk. Begge menuer kan indeholde mælkeprodukter og æg.

Ny afbestillingsfrist i EAT

Fra den 22. april 2025 ændrer vi afbestillingsfristen på EAT til klokken 8.00 på spisedagen. 

Går du i 5. - 9. klasse anbefaler vi, at du tilkøber en PLUS-bolle, for at sikre, at du bliver mæt og frokosten dækker dit energibehov.

 

Uge 45

Mandag den 3. november 2025

DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål. Hertil frugt

DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella

Tirsdag den 4. november 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Cremet svampesuppe med rosmarin. Hertil ølandsbolle

Onsdag den 5. november 2025

DIS: Lys fisk a la nytår med ærtemos, rødbeder og æg

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 6. november 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Fredag den 7. november 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Spicy thaisuppe med grønt. Hertil hvidløgsbrød

 

Uge 46

Mandag den 10. november 2025

DIS: Andeburger med syltet rødkål

DAT: Grøn pastasalat med pesto

Tirsdag den 11. november 2025

DIS: Poke bowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 12. november 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Pitabrød med lun falafel, tzatziki og råsyltet spidskål

Torsdag den 13. november 2025

DIS: Stegt pølse af fasan (gris) med mos, ærter og skysovs

DAT: Mexi bowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole

Fredag den 14. november 2025

DIS: Chickenwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

 

Uge 47

Mandag den 17. november 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Fladbrød med svampe, majssalat og refried beans

Tirsdag den 18. november 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil et stykke agurk

DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med parmesan

Onsdag den 19. november 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskokkesauce

Torsdag den 20. november 2025

DIS: Brændende kærlighed (gris) med mos og syltede rødbeder

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 21. november 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater

 

Uge 48

Mandag den 24. november 2025

DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål. Hertil frugt

DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella

Tirsdag den 25. november 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Cremet svampesuppe med rosmarin. Hertil ølandsbolle

Onsdag den 26. november 2025

DIS: Lys fisk a la nytår med ærtemos, rødbeder og æg

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 27. november 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Fredag den 28. november 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Spicy thaisuppe med grønt. Hertil hvidløgsbrød

 

Uge 49

Mandag den 1. december 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash

Tirsdag den 2. december 2025

DIS: Poke bowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 3. december 2025

DIS: Risengrød og klementin

DAT: Risengrød og klementin

Torsdag den 4. december 2025

DIS: Stegt pølse af fasan (gris) med mos, ærter og skysovs

DAT: Mexi bowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole

Fredag den 5. december 2025

DIS: Chickenwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

 

Uge 50

Mandag den 8. december 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Fladbrød med svampe, majssalat og refried beans

Tirsdag den 9. december 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil et stykke agurk

DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med parmesan

Onsdag den 10. december 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskokkesauce

Torsdag den 11. december 2025

DIS: Brændende kærlighed (gris) med mos og syltede rødbeder

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 12. december 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater

 

 

Uge 51

Mandag den 15. december 2025

DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål. Hertil frugt

DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella

Tirsdag den 16. december 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Cremet svampesuppe med rosmarin. Hertil ølandsbolle

Onsdag den 17. december 2025

DIS: Lys fisk a la nytår med ærtemos, rødbeder og æg

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 18. december 2025

DIS: Flæskestegssandwich

DAT: Risengrød og kryddermuffin

Fredag den 19. december 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Spicy thaisuppe med grønt. Hertil hvidløgsbrød

 

Uge 52

Mandag den 22. december 2025

DAT: Grøn pastasalat med pesto

 

Få EATs menu som pdf - lige til at printe