Ugens menu hos EAT

DIS og DAT er dagens frokostmenuer i EAT. Portionerne er lige store og næringsindholdet er ens. DAT-menuen er altid vegetarisk. Begge menuer kan indeholde mælkeprodukter og æg.

Ny afbestillingsfrist i EAT

Fra den 22. april 2025 ændrer vi afbestillingsfristen på EAT til klokken 8.00 på spisedagen. 

Går du i 5. - 9. klasse anbefaler vi, at du tilkøber en PLUS-bolle, for at sikre, at du bliver mæt og frokosten dækker dit energibehov.

Uge 19

Mandag den 5. maj 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Burger m. quinoabøf, misomayo, ketchup og agurkesalat

Tirsdag den 6. maj 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Onsdag den 7. maj 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Pitabrød med lun falafel, tzatziki og råsyltet spidskål

Torsdag den 8. maj 2025

DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål og gnavegrønt

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 9. maj 2025

DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Spansk gazpacho med agurk og peberfrugt. Hertil foccacia

 

Uge 20

Mandag den 12. maj 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil et stykke agurk

DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella

Tirsdag den 13. maj 2025

DIS: Kold dampet fisk på blomkålscreme med asparges. Hertil bolle

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 14. maj 2025

DIS: Sushi bowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 15. maj 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

Fredag den 16. maj 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash

 

Uge 21

Mandag den 19. maj 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater

Tirsdag den 20. maj 2025

DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød

DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder

Onsdag den 21. maj 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskokkesauce

Torsdag den 22. maj 2025

DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans

DAT: Mexi bowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole

Fredag den 23. maj 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med hummus på flækærter, syltede løg og salat

 

Uge 22

Mandag den 26. maj 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Burger m. quinoabøf, misomayo, ketchup og agurkesalat

Tirsdag den 27. maj 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Onsdag den 28. maj 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Pitabrød med lun falafel, tzatziki og råsyltet spidskål

Torsdag den 29. maj 2025

DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål og gnavegrønt

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 30. maj 2025

DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Spansk gazpacho med agurk og peberfrugt. Hertil foccacia

 

Uge 23

Mandag den 2. juni 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil et stykke agurk

DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella

Tirsdag den 3. juni 2025

DIS: Kold dampet fisk på blomkålscreme med asparges. Hertil bolle

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 4. juni 2025

DIS: Sushi bowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 5. juni 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

Fredag den 6. juni 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash

 

Uge 24

Mandag den 9. juni 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater

Tirsdag den 10. juni 2025

DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød

DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder

Onsdag den 11. juni 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskokkesauce

Torsdag den 12. juni 2025

DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans

DAT: Mexi bowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole

Fredag den 13. juni 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med hummus på flækærter, syltede løg og salat

 

Uge 25

Mandag den 16. juni 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Burger m. quinoabøf, misomayo, ketchup og agurkesalat

Tirsdag den 17. juni 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Onsdag den 18. juni 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Pitabrød med lun falafel, tzatziki og råsyltet spidskål

Torsdag den 19. juni 2025

DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål og gnavegrønt

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 20. juni 2025

DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Spansk gazpacho med agurk og peberfrugt. Hertil foccacia

 

Uge 26

Mandag den 23. juni 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil et stykke agurk

DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella

Tirsdag den 24. juni 2025 (specialmenu)

DIS: Risengrød med kryddermuffin

DAT: Sandwich med mozzarella og tomater

Onsdag den 25. juni 2025

DIS: Sushi bowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 26. juni 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

Fredag den 27. juni 2025 (specialmenu)

DIS: Sandwich med lakserillette

DAT: Sandwich med feta og stegt aubergine

Få EATs menu som pdf - lige til at printe