Ugens menu hos EAT

DIS og DAT er dagens frokostmenuer i EAT. Portionerne er lige store og næringsindholdet er ens. DAT-menuen er altid vegetarisk. Begge menuer kan indeholde mælkeprodukter og æg.

Ny afbestillingsfrist i EAT

Fra den 22. april 2025 ændrer vi afbestillingsfristen på EAT til klokken 8.00 på spisedagen. 

Går du i 5. - 9. klasse anbefaler vi, at du tilkøber en PLUS-bolle, for at sikre, at du bliver mæt og frokosten dækker dit energibehov.

 

Uge 13

Mandag den 24. marts 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Vintersuppe af jordskokker. Serveres med lun ostesnegl

Tirsdag de 25. marts 2025

DIS: Sushibowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 26. marts 2025

DIS: Fasangryde med bacon (gris) serveres på cremet mos

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 27. marts 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

Fredag den 28. marts 2025

DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash

 

Uge 14

Mandag den 31. marts 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil cherrytomater

DAT: Cremet tomatsuppe med minipizza med mozzarella

Tirsdag den 1. april 2025

DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød

DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder

Onsdag den 2. april 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Pitabrød med falafel, tzatziki og råsyltet spidskål

Torsdag den 3. april 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Sprød blomkålsgratin med dampet broccoli. Hertil foccaciabolle

Fredag den 4. april 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Mexibowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole

 

Uge 15

Mandag den 7. april 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Cremet svampesuppe med urter. Hertil ølandsbolle

Tirsdag den 8. april 2025

DIS: Forloren hare af gris og rådyr med kartofler og sauce

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Onsdag den 9. april 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskoksauce

Torsdag den 10. april 2025

DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 11. april 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater

 

Få EATs menu som pdf - lige til at printe