Ugens menu hos EAT
Ny afbestillingsfrist i EAT
Fra den 22. april 2025 ændrer vi afbestillingsfristen på EAT til klokken 8.00 på spisedagen.
Går du i 5. - 9. klasse anbefaler vi, at du tilkøber en PLUS-bolle, for at sikre, at du bliver mæt og frokosten dækker dit energibehov.
Uge 13
Mandag den 24. marts 2025
DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita
DAT: Vintersuppe af jordskokker. Serveres med lun ostesnegl
Tirsdag de 25. marts 2025
DIS: Sushibowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt
DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips
Onsdag den 26. marts 2025
DIS: Fasangryde med bacon (gris) serveres på cremet mos
DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt
Torsdag den 27. marts 2025
DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan
DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat
Fredag den 28. marts 2025
DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw
DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash
Uge 14
Mandag den 31. marts 2025
DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil cherrytomater
DAT: Cremet tomatsuppe med minipizza med mozzarella
Tirsdag den 1. april 2025
DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød
DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder
Onsdag den 2. april 2025
DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips
DAT: Pitabrød med falafel, tzatziki og råsyltet spidskål
Torsdag den 3. april 2025
DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing
DAT: Sprød blomkålsgratin med dampet broccoli. Hertil foccaciabolle
Fredag den 4. april 2025
DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter
DAT: Mexibowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole
Uge 15
Mandag den 7. april 2025
DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder
DAT: Cremet svampesuppe med urter. Hertil ølandsbolle
Tirsdag den 8. april 2025
DIS: Forloren hare af gris og rådyr med kartofler og sauce
DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød
Onsdag den 9. april 2025
DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt
DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskoksauce
Torsdag den 10. april 2025
DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans
DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin
Fredag den 11. april 2025
DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade
DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater