Ugens menu hos EAT

DIS og DAT er dagens frokostmenuer i EAT. Portionerne er lige store og næringsindholdet er ens. DAT-menuen er altid vegetarisk. Begge menuer kan indeholde mælkeprodukter og æg.

Går du i 5. - 9. klasse anbefaler vi, at du køber PLUS, som altid er en grovbolle, sammen med DIS eller DAT for at sikre, at du bliver mæt og frokosten dækker dit energibehov.

Uge 1

Fredag den 3. januar 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Mexibowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole
 

Uge 2

Mandag den 6. januar 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Cremet svampesuppe med urter. Hertil ølandsbolle

Tirsdag den 7. januar 2025

DIS: Forloren hare af gris og rådyr med kartofler og sauce

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Onsdag den 8. januar 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskoksauce

Torsdag den 9. januar 2025

DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 10. januar 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater
 

Uge 3

Mandag den 13. januar 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Vintersuppe af jordskokker. Serveres med lun ostesnegl

Tirsdag den 14. januar 2025

DIS: Sushibowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 15. januar 2025

DIS: Fasangryde med bacon (gris) serveres på cremet mos

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 16. januar 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

Fredag den 17. januar 2025

DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash
 

Uge 4

Mandag den 20. januar 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil cherrytomater

DAT: Cremet tomatsuppe med minipizza med mozzarella

Tirsdag den 21. januar 2025

DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød

DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder

Onsdag den 22. januar 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Pitabrød med falafel, tzatziki og råsyltet spidskål

Torsdag den 23. januar 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Sprød blomkålsgratin med dampet broccoli. Hertil foccaciabolle

Fredag den 24. januar 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Mexibowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole
 

Uge 5

Mandag den 27. januar 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Cremet svampesuppe med urter. Hertil ølandsbolle

Tirsdag den 28. januar 2025

DIS: Forloren hare af gris og rådyr med kartofler og sauce

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Onsdag den 29. januar 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskoksauce

Torsdag den 30. januar 2025

DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 31. januar 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater
 

Uge 6

Mandag den 3. februar 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Vintersuppe af jordskokker. Serveres med lun ostesnegl

Tirsdag den 4. februar 2025

DIS: Sushibowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 5. februar 2025

DIS: Fasangryde med bacon (gris) serveres på cremet mos

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 6. februar 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

Fredag den 7. februar 2025 SPECIALMENU

DIS: Sandwich med lakserillette

DAT: Sandwich med mozzarella
 

Uge 8

Mandag den 17. februar 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil cherrytomater

DAT: Cremet tomatsuppe med minipizza med mozzarella

Tirsdag den 18. februar 2025

DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød

DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder

Onsdag den 19. februar 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Pitabrød med falafel, tzatziki og råsyltet spidskål

Torsdag den 20. februar 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Sprød blomkålsgratin med dampet broccoli. Hertil foccaciabolle

Fredag den 21. februar 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Mexibowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole
 

Uge 9

Mandag den 24. februar 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Cremet svampesuppe med urter. Hertil ølandsbolle

Tirsdag den 25. februar 2025

DIS: Forloren hare af gris og rådyr med kartofler og sauce

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Onsdag den 26. februar 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskoksauce

Torsdag den 27. februar 2025

DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 28. februar 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater
 

Uge 10

Mandag den 3. marts 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Vintersuppe af jordskokker. Serveres med lun ostesnegl

Tirsdag den 4. marts 2025

DIS: Sushibowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 5. marts 2025

DIS: Fasangryde med bacon (gris) serveres på cremet mos

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 6. marts 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

Fredag den 7. marts 2025

DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash
 

Uge 11

Mandag den 10. marts 2025

DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil cherrytomater

DAT: Cremet tomatsuppe med minipizza med mozzarella

Tirsdag den 11. marts 2025

DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød

DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder

Onsdag den 12. marts 2025

DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

DAT: Pitabrød med falafel, tzatziki og råsyltet spidskål

Torsdag den 13. marts 2025

DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing

DAT: Sprød blomkålsgratin med dampet broccoli. Hertil foccaciabolle

Fredag den 14. marts 2025

DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter

DAT: Mexibowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole
 

Uge 12

Mandag den 17. marts 2025

DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder

DAT: Cremet svampesuppe med urter. Hertil ølandsbolle

Tirsdag den 18. marts 2025

DIS: Forloren hare af gris og rådyr med kartofler og sauce

DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød

Onsdag den 19. marts 2025

DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt

DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskoksauce

Torsdag den 20. marts 2025

DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans

DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin

Fredag den 21. marts 2025

DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade

DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater
 

Uge 13

Mandag den 24. marts 2025

DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita

DAT: Vintersuppe af jordskokker. Serveres med lun ostesnegl

Tirsdag de 25. marts 2025

DIS: Sushibowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt

DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips

Onsdag den 26. marts 2025

DIS: Fasangryde med bacon (gris) serveres på cremet mos

DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt

Torsdag den 27. marts 2025

DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan

DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat

Fredag den 28. marts 2025

DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw

DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash

Få eats menu som pdf - lige til at printe