Ugens menu hos EAT
Ny afbestillingsfrist i EAT
Fra den 22. april 2025 ændrer vi afbestillingsfristen på EAT til klokken 8.00 på spisedagen.
Går du i 5. - 9. klasse anbefaler vi, at du tilkøber en PLUS-bolle, for at sikre, at du bliver mæt og frokosten dækker dit energibehov.
Uge 19
Mandag den 5. maj 2025
DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder
DAT: Burger m. quinoabøf, misomayo, ketchup og agurkesalat
Tirsdag den 6. maj 2025
DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan
DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød
Onsdag den 7. maj 2025
DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips
DAT: Pitabrød med lun falafel, tzatziki og råsyltet spidskål
Torsdag den 8. maj 2025
DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål og gnavegrønt
DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin
Fredag den 9. maj 2025
DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw
DAT: Spansk gazpacho med agurk og peberfrugt. Hertil foccacia
Uge 20
Mandag den 12. maj 2025
DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil et stykke agurk
DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella
Tirsdag den 13. maj 2025
DIS: Kold dampet fisk på blomkålscreme med asparges. Hertil bolle
DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips
Onsdag den 14. maj 2025
DIS: Sushi bowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt
DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt
Torsdag den 15. maj 2025
DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing
DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat
Fredag den 16. maj 2025
DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter
DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash
Uge 21
Mandag den 19. maj 2025
DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita
DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater
Tirsdag den 20. maj 2025
DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød
DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder
Onsdag den 21. maj 2025
DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt
DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskokkesauce
Torsdag den 22. maj 2025
DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans
DAT: Mexi bowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole
Fredag den 23. maj 2025
DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade
DAT: Sandwich med hummus på flækærter, syltede løg og salat
Uge 22
Mandag den 26. maj 2025
DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder
DAT: Burger m. quinoabøf, misomayo, ketchup og agurkesalat
Tirsdag den 27. maj 2025
DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan
DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød
Onsdag den 28. maj 2025
DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips
DAT: Pitabrød med lun falafel, tzatziki og råsyltet spidskål
Torsdag den 29. maj 2025
DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål og gnavegrønt
DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin
Fredag den 30. maj 2025
DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw
DAT: Spansk gazpacho med agurk og peberfrugt. Hertil foccacia
Uge 23
Mandag den 2. juni 2025
DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil et stykke agurk
DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella
Tirsdag den 3. juni 2025
DIS: Kold dampet fisk på blomkålscreme med asparges. Hertil bolle
DAT: Chili sin carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips
Onsdag den 4. juni 2025
DIS: Sushi bowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt
DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt
Torsdag den 5. juni 2025
DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing
DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat
Fredag den 6. juni 2025
DIS: Frikadeller (gris) med kartofler og persillesauce med ærter
DAT: Grøn pastasalat med pesto, ærter og squash
Uge 24
Mandag den 9. juni 2025
DIS: Butterchicken med basmatiris og æble-selleriraita
DAT: Sandwich med mozzarella, pesto og semitørrede tomater
Tirsdag den 10. juni 2025
DIS: Gammeldags hønsekødssuppe. Serveres med hvidløgsbrød
DAT: Pasta med grøntsagsbolognese, toppet med hasselnødder
Onsdag den 11. juni 2025
DIS: Lasagne med bechamel og kødsovs. Hertil frugt
DAT: Deller af flækærter med stegte kartofler og jordskokkesauce
Torsdag den 12. juni 2025
DIS: Fladbrød med pulled chicken, kompot og refried beans
DAT: Mexi bowl med ris, bønner, salsa, tortillachips og guacamole
Fredag den 13. juni 2025
DIS: Fiskefrikadeller med stegte kartofler, råkost og remoulade
DAT: Sandwich med hummus på flækærter, syltede løg og salat
Uge 25
Mandag den 16. juni 2025
DIS: Kylling i karry med ris, toppet med cashewnødder
DAT: Burger m. quinoabøf, misomayo, ketchup og agurkesalat
Tirsdag den 17. juni 2025
DIS: Pasta med italiensk kødsovs, toppet med parmesan
DAT: Indisk dhal med varme krydderier. Hertil fladbrød
Onsdag den 18. juni 2025
DIS: Chili con carne. Serveres med ris og sprøde tortillachips
DAT: Pitabrød med lun falafel, tzatziki og råsyltet spidskål
Torsdag den 19. juni 2025
DIS: Pita med gyros (gris), tzatziki, syltet sprød kål og gnavegrønt
DAT: Ramen, japansk nudelsuppe med grønt. Hertil muffin
Fredag den 20. juni 2025
DIS: Hotwings med stegte kartofler, ketchup og coleslaw
DAT: Spansk gazpacho med agurk og peberfrugt. Hertil foccacia
Uge 26
Mandag den 23. juni 2025
DIS: Sandwich med lakserillette og salat. Hertil et stykke agurk
DAT: Cremet tomatsuppe og minipizza med mozzarella
Tirsdag den 24. juni 2025 (specialmenu)
DIS: Risengrød med kryddermuffin
DAT: Sandwich med mozzarella og tomater
Onsdag den 25. juni 2025
DIS: Sushi bowl med bagt laks, edamame og goma. Hertil frugt
DAT: Lasagne med tomat, rodfrugter og bechamel. Hertil frugt
Torsdag den 26. juni 2025
DIS: Stegt kyllingelår med kartofler, tomater og krydderurtedressing
DAT: Mild rød karry med jasminris og sprød broccolisalat
Fredag den 27. juni 2025 (specialmenu)
DIS: Sandwich med lakserillette
DAT: Sandwich med feta og stegt aubergine