Københavns Kommunes logo

Grøntsagsburgerbøffer

Server grøntsagsbøfferne i hjemmebagte burgerboller med rød coleslaw og spis bagte rodfrugter med urtedip til

Det skal du bruge til 4 stk.

250 g fintrevet knoldselleri (det er ca. en lille knold)

2 små æg

20 g hakket kruspersille

30 g fintrevet parmesan

1 fed presset hvidløg

1 tsk. salt

1 knivspids sort peber

35 g havregryn

70 g rasp

-

Rapsolie til stegning

Sådan gør du:

Rør alle ingredienserne sammen til en fast fars.

Lad farsen hvile i køleskabet i ca. ½ time.

Form farsen til 4 bøffer.

Steg grøntsagsbøfferne i rapsolie ved middelvarme.

De skal mindst 75 grader i midten inden de serveres

Server grøntsagsbøfferne i hjemmebagte burgerboller, fyld rød coleslaw i og spis med bagte rodfrugter og urtedip.