Misomayonnaise
Det skal du bruge:
Mayonnaise på mandelmælk.
51 g. rapsolie
30 g. mandeldrik, usødet
½ tsk. citronsaft
½ tsk. dijonsennep
¼ tsk. salt
Sådan gør du:
Blend mandeldrik, citronsaft, Dijon sennep og salt i en blender, hurtighakker eller skål med stavblender.
Tilsæt rapsolie lidt ad gangen, indtil massen tykner til mayonnaise konsistens.
Det skal du bruge:
Misodip.
13 g. sesamfrø, ristede
1 spsk. soja
16 g. tahin
6 g. hakket ingefær
1 spsk. olivenolie
1 knivspids rørsukker
9 g. citronsaft
1 fed hvidløg, presset
113 g. misopasta af brune ris
Sådan gør du:
Rør alle ingredienser sammen i en skål til en ensartet masse. Vend mayonnaise og misodip sammen til en ensartet og homogen masse. Server i burgerboller med salat og de grøntsager I kan lide.
Overvej også
Misomayonnaisen passer supergodt til quinoabøffer