Misomayonnaise

Superlækker vegansk misomayonnaise, perfekt i quinoaburger

Det skal du bruge:

Mayonnaise på mandelmælk.

51 g. rapsolie 

30 g. mandeldrik, usødet 

½ tsk. citronsaft 

½ tsk. dijonsennep 

¼ tsk. salt 

Sådan gør du:

Blend mandeldrik, citronsaft, Dijon sennep og salt i en blender, hurtighakker eller skål med stavblender.  

Tilsæt rapsolie lidt ad gangen, indtil massen tykner til mayonnaise konsistens. 

Det skal du bruge:

Misodip.

13 g. sesamfrø, ristede 

1 spsk. soja 

16 g. tahin 

6 g. hakket ingefær 

1 spsk. olivenolie 

1 knivspids rørsukker 

9 g. citronsaft 

1 fed hvidløg, presset 

113 g. misopasta af brune ris 

Sådan gør du:

Rør alle ingredienser sammen i en skål til en ensartet masse. Vend mayonnaise og misodip sammen til en ensartet og homogen masse. Server i burgerboller med salat og de grøntsager I kan lide.

Overvej også

Misomayonnaisen passer supergodt til quinoabøffer