Risfrikadeller
Det skal du bruge til 12 frikadeller:
65 g brune ris
75 g jasmin-ris
½ lille finthakket løg
¼ fintrevet squash
2 spsk. finthakket bredbladet persille
2 fed presset hvidløg
2 spsk. fintrevet ingefærrod
4 spsk. finthakket frisk koriander
Revet skal fra 1 økologisk citron
1 tsk. salt
1 stort æg el. 1 ½ mellem æg
2 ½ dl havregryn
4 spsk. hvedemel
Rapsolie til stegning
Sådan gør du:
Skyl og kog risene, som anvist på pakken.
Køl risene ned inden du rører farsen.
Rør de kolde ris sammen med resten af ingredienserne på en røremaskine. Konsistensen skal være fast og klistret.
Lad farsen hvile i køleskabet ca. en halv time.
Form farsen til frikadeller, og steg dem på en pande ved middel varme til de er sprøde og lysebrune.
Temperaturen i midten af frikadellerne, skal være mindst 75 grader.
Prøv også
Her kan du finde opskrift på