Butterchicken

Vi serverer æble-selleriraita til butterchicken, opskriften finder du nederst på siden

Det skal du bruge:

Kylling til butterchicken: 

4-6 kylling-underlår 

1,2 l vand 

1 spsk. Salt 

1 gulerod 

1 løg 

Sådan gør du:

Kog alting op og lad det koge til kødet falder fra benene. Køl ned og fjern skindet. 

Pluk derefter kødet og opbevar det køligt. 

Sigt og gem kogevandet. 

Det skal du bruge til:

Sauce til butterchicken: 

30 g smør 

225 g løg i tern 

15 g finthakket hvidløg  

20 g finthakket ingefær 

12 g masala krydderiblanding 

560 g flåede og hakkede tomater 

½ dl piskefløde 

1,5 dl kogevand fra kyllingen 

Salt og peber  

 

Smelt smørret og sauter løgene uden at de tager farve, i ca. 10 minutter. 

Tilsæt ingefær, hvidløg og masala krydderiblanding og sauter 2-3 minutter mere. 

Tilsæt 1 dl af kogevandet, tomater og piskefløde og lad det koge sammen i 15 minutter. 

Tilsæt det plukkede kyllingekød og smag til med salt og peber. 

 

 

 

Overvej også:

Vi bruger vores egen masala-krydderiblanding. Butterchicken serveres med basmatiris og æble-selleriraita